Lezingen & Workshops

DE VOLGENDE LEZINGEN/ WORKSHOPS STAAN GEPLAND:

Donderdag 8 oktober 2020 - Seminar Hond in de praktijk - voor dierenartsassistenten en paraveterinairen
Onderwerpen als probleemgedrag/agressie in de behandelkamer, tips om agressie te voorkomen, het wel of niet castreren, het inzetten van stressmedicatie etc. komen deze avond aan bod.

Datum, tijd, plaats
Het seminar vindt plaats op donderdag 8 oktober 2020, aanvang 20.00 uur, inloop 19.30 uur. Het einde is voorzien om 22.00 uur.
Plaats: Hondenspecialist Arnoud Busscher VOF- Training & Opleiding, Almere.

Kaartverkoop en reserveren
De kosten voor deelname zijn € 29.95. U kunt zich aanmelden door het aanmeldformulier Hond in praktijk in te vullen en te verzenden.
De nota ontvangt u in het door u in het formulier opgegeven mailadres.
Deze lezing wordt mede ondersteund door CEVA Animale BV.

Woensdag 12 september 2018 - Lezing Wandelen met je Hond - Do's en Don'ts

Tijdens het wandelen van je hond loop je nog wel eens tegen wat ongemak aan.
Kom naar de lezing “Wandelen met je hond” op 12 september a.s. in Almere, gegeven door Hondenspecialist Arnoud Busscher.
Tijdens de lezing hoor je o.a. alles over aangelijnd wandelen, los lopen, ontmoetingen met andere honden, spelen met andere honden, terugroepen bij vertrek, conflicten en wanneer ingrijpen. De Do’s en Dont’s wanneer je met je hond wandelt met handige tips voor iedere eigenaar.

Datum, tijd, plaats
De lezing vindt plaats op woensdag 12 september, aanvang 20.00 uur, inloop 19.30 uur. Het einde is voorzien om 22.00 uur.
Plaats: Gebouw Dierenambulance Midden Nederland, Operetteweg 1B, 1323 VJ Almere.
Parkeren alleen aan zijkant terrein of langs de groenstrook buiten het terrein. Deelnemers ontvangen na afloop van de lezing een leuk gevulde Goodiebag!

Kaartverkoop en reserveren
De kosten voor een kaartje zijn € 14,50. U kunt zich aanmelden door kaarten te bestellen via Hondentrainingshop.nl op de pagina lezingen:
https://hondentrainingshop.nl/winkel/lezingen/lezing-wandelen-met-je-hond/ .

De organisatie behoudt zich het recht voor om het evenement te annuleren bij onvoldoende deelname, een crisissituatie of om een andere dringende reden. U wordt daarvan zo spoedig mogelijk op de hoogte gebracht.

De lezing wordt gesponsord door: Onze Hond, Beaphar, Renske Natural Petfood BV, Dog & Cat Supply, Hondentrainingshop, Marloes Poulus Hondenmasseur, Annemarie Siekman Speurhondentrainer, Dierenambulance Midden Nederland

hond speelhouding