Puppycursus

Maak een goede start met de puppy privé cursus

Het volgen van een puppy cursus of puppy training is van groot belang. Niet alleen om een goede start te maken, maar ook om probleemgedrag te voorkomen. Iedere week op een omheind veld staan en het gevoel hebben niet aan bod te komen met al uw vragen, zijn vaak redenen om af te haken. Bovendien krijgt u diverse adviezen van iedereen in uw omgeving waardoor u op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer kunt zien.

Ik bied u een alternatief om uw jonge hond in korte tijd op een juiste manier op te voeden. Het doel van mijn puppycursus is het voorkomen van gedragsproblemen.
In 5 privé-lessen ben ik uw puppycoach en maak ik u wegwijs in de wereld van uw hond. De onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere; de hondentaal, socialisatie met andere honden, Wanneer roep ik mijn hond? Hoe voorkom ik dat mijn hond bij andere mensen overlast veroorzaakt? Hoe zorg ik er voor dat hij goed alleen thuis kan blijven? etc. Daarnaast worden veel misverstanden opgehelderd.
De eerste les van deze puppycursus vindt altijd bij u thuis plaats om alles wat het opvoeden van uw hond betreft te bespreken. U ontvangt van mij een handboek met alle informatie die in de lessen besproken wordt.

De overige 4 lessen zijn praktijklessen van een uur en deze zullen plaatsvinden op locatie; namelijk in het Amsterdamse Bos voor regio Amsterdam of het Bos der Onverzettelijken voor regio Almere. Op deze plekken zijn tijdens de lessen ook veel andere honden aanwezig, zodat we veel aandacht kunnen besteden aan het socialiseren met soortgenoten en het leren van de hondentaal.
Tijdens de lessen heeft u alle gelegenheid uw vragen en/of problemen aan mij voor te leggen maar ook tussen de lessen door en na de puppycursus kunt u voor al uw vragen over uw pup telefonisch of per e-mail bij mij terecht. Kortom; ik zal de komende maanden uw puppycoach zijn!

Praktische informatie
De lessen zijn altijd op een doordeweekse dag, op afspraak en in overleg. Zeker niet wekelijks, de lessen zullen worden verspreid over de eerste maanden om de terugval in de puberteit ( vanaf de 7e/8e maand) goed te kunnen opvangen.

De leeftijd van de deelnemende hond moet tussen 2 en de 6 maanden liggen. Bovendien dient de hond gevaccineerd of getiterd te zijn. De kosten van deze cursus zijn € 295,- incl. btw/reiskosten/eventuele parkeerkosten/puppy lesboekje.
De cursus omvat 5 lessen. na afloop van de laatste les ontvangt u een certificaat.

Wilt u een afspraak maken ? Heeft u nog vragen ? Neemt u dan gerust contact met mij op en stuur een bericht via het contactformulier.
Op al onze afspraken, overeenkomsten en werkzaamheden zijn de algemene voorwaarden en het Privacy beleid van toepassing.
In de periode van Maart t/m Oktober bestaat de mogelijkheid dat er een stagiair(e) bij het consult of de les aanwezig zal zijn in het kader van de opleiding tot Hondenspecialist, zie Alg. Voorwaarden.

Binnenkort een pup in huis? Klik hier voor een goede voorbereiding!